Samenwerkvakanties

Partners

Garantieregeling van VZR Garant

Garantieregeling via VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die wij aanbieden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Samenwerkvakanties gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.

Mocht Samenwerkvakanties voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat je het boekingsbedrag terugkrijgt, de boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. De voorwaarden van de garantieregeling zijn te vinden op de website van VZR Garant.

Hiermee heeft Samenwerkvakanties zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van Samenwerkvakanties niet worden verleend, kun je contact opnemen met VZR Garant (gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven) via [email protected] of +31 (0)85 13 07 630.

Goed verzekerd op reis met JoHo

Logo Joho

Niets is zo belangrijk in je voorbereiding op een samenwerkvakantie als zorgen dat je goed verzekerd op pad gaat. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. We stellen een reisverzekering inclusief repatriëring en vrijwilligerswerk dan ook verplicht voor al onze reizigers.

Je bent vrij om de reisverzekering met repatriëring en vrijwilligerswerk af te sluiten bij je eigen verzekeraar, maar wij helpen je ook graag om dat via JoHo Insurances te regelen. JoHo Insurances is gespecialiseerd in het wereldwijd verzekeren van werknemers, stagiairs, vrijwilligers, reizigers, expats en emigranten.