Samenwerkvakanties

Samen op reis

Samen

Reis & Shine! samen meer

Wauw, een groepsreis met levensveranderende impact, waarin we krachten samenbundelen. Daardoor worden dromen werkelijkheid! Samen kunnen we zoveel meer dan alleen, deze samenwerking maakt onze christelijke werkvakanties zo bijzonder:

Een enthousiaste groep die vol vreugde op reis wil om Gods licht te laten schitteren in deze wereld.

Een betrokken thuisfront en sponsors die willen meehelpen om meer te bereiken.

Een lokaal project dat al een ongelooflijk verschil maakt en waar de mensen groot dromen en geloven.

Wereldbol met vrolijk gekleurde strepen

Samenwerkvakanties brengt jouw groep samen met een project dat impact heeft.

De reis zal levens veranderen;
van de betrokken Ghanezen
én van jou!

Werk en vakantie, samen in één reis

We organiseren groepsreizen naar Ghana voor kerken. Onze reizen bestaan uit een gevarieerde mix van vrijwilligerswerk en vakantie. Zo kunnen we samen een verschil maken, maar ook genieten van het mooie Ghana. Gebruik de pijlen hieronder om te ontdekken hoe we werk en vakantie in een unieke reis combineren. We organiseren de reis voor jullie groep in goed overleg helemaal op maat. Ben je ook zo benieuwd hoe jullie eigen (jongeren)reis er uit gaat zien?

Waarom met samenwerkvakanties mee op reis?

Bij het organiseren van een werkvakantie naar het buitenland komt veel kijken, maar je krijgt er wel ontzettend veel voor terug. Gelukkig kunnen we ook voor jullie groep een heleboel werk uit handen nemen, door in ieder geval alles in Ghana perfect te organiseren. En dat niet alleen: ik, Nanda, ga zelf met jullie mee op reis.

Nanda reist met jullie mee en is 24/7 in de buurt om alles in goede banen te leiden. Zorgeloos op reis!

Zowel in Nederland als ter plekke in Afrika een Nederlands aanspreekpunt. De vertaling van jullie wensen naar de lokale gewoonten en mogelijkheden, maak ik graag voor je! Dat komt helemaal goed, want ik ben opgegroeid in West-Afrika en daardoor zeer vertrouwd met de cultuur. Daarnaast geniet ik er enorm van om iedereen te zien schitteren tijdens de reis, zodat we kunnen terugkijken op een geslaagde reis.

Wereldbol met vrolijk gekleurde strepen

Een greep uit wat ik voor jullie groep kan betekenen bij het organiseren van een christelijke werkvakantie:

 • project voor vrijwilligerswerk
 • eigen kinderwerkprogramma
 • toeristische uitstapjes
 • vervoer ter plaatse
 • overnachtingen
 • vliegtickets
 • maaltijden
 • volledig reisschema op maat
 • informatieavonden
 • promotiemateriaal
 • online aanmelden van deelnemers
 • online reisverslagen tijdens de reis
 • ondersteuning bij verzekeringen en visumaanvragen

Samen maken we een reis op maat

Vanaf het eerste contact met jullie groep tot en met de terugreis naar Nederland: de stappen voor het organiseren van een levensveranderende werkvakantie in het kort.

 Vertrekhal — reiswens formuleren en voorlopig reisprogramma samenstellen

In de vertrekhal is het mogelijk om informatie aan te vragen over jullie perfect georganiseerde samenwerkvakantie. Neem vrijblijvend contact op met Nanda voor meer informatie en de mogelijkheden.

 Incheckbalie — enthousiaste deelnemers online inchecken/aanmelden

Zodra er in goed overleg en voorlopig reisprogramma tot stand is gekomen en we de geschatte kosten daarvan hebben vastgesteld, is het tijd om deelnemers te werven. Zij kunnen zich ‘inchecken’ om deel te nemen aan jullie onvergetelijke en levensveranderende reis.

 Lounge — reisprogramma verder afstemmen met de groep

De deelnemers zijn bekend, dus wij gaan druk aan de slag in Ghana met het opvragen van offertes om de definitive prijs te kunnen vaststellen. Door de eerste aanbetaling te doen, kan de diaconale (jongeren)reis definitief geboekt worden.

 Boarding — de reis is definitief; wachten voor vertrek

De reis is definitief; jullie mogen ‘boarden’! Samen met de boekingsbevestiging sturen we een handige praktische lijst met dingen die geregeld moeten worden voor vertrek (zoals visum, vaccinaties en verzekering(en)) en een inpaklijst.

 Gate closing — laatste weken voor vertrek; regel de laatste zaken

Nog een paar weken en dan vertrekken jullie naar Ghana. Is iedereen gevaccineerd en zijn de visums geregeld? Zo niet, het kan nog net als je snel bent. Gebruik de inpaklijst om te controleren of je helemaal klaar bent voor het avontuur.

 Vertrokken — de bijzondere reis naar West-Afrika is begonnen

Akwaaba, welkom in Ghana! Je bent nu echt vertrokken naar Ghana. Via onze website kunnen familie en vrienden op de hoogte blijven van jullie belevenissen, natuurlijk kunnen ze ook reageren op de geplaatste berichten en foto’s.

 Terug — met een bredere blik op de wereld weer terug in Nederland

De reis is helaas voorbij en je bent weer terug in het koude Nederland. Om je te helpen bij het delen van je ervaringen met familie en vrienden, ontvang je van ons vele mooie foto’s van jullie reis. Hopelijk heb je volop genoten en zien we je snel weer een keertje terug in Ghana!

Je groeit in je geloof, door samen met God op reis te gaan voor Zijn missie.

Benieuwd wat ik voor jullie groep kan betekenen?

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en maken gebruik van de garantieregeling van VZR Garant.

Samenwerkvakanties is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)
Garantieregeling via VZR Garant
Logo Joho