Samenwerkvakanties

De terugvlucht

 • De terugvlucht

  Hallo lieve mensen,

  Vrijdag, na het avondeten, werd het dan echt tijd om afscheid te nemen van alle lieve Ghanese mensen. Het afscheid viel zwaar en er vloeiden dan ook heel wat tranen. Na veel geknuffel en gepruts met de koffers (het paste niet helemaal in de auto’s) zaten we dan toch met z’n allen in het busje naar het vliegveld.

  Op het vliegveld hebben we afscheid genomen van Nanda, Reüel en de kleine Mike. Na het inchecken moesten we nog anderhalf uur wachten en sommigen van ons hebben die tijd besteed aan een dutje; we waren allemaal doodop. Bij de gate werden we met een bus naar het vliegtuig gebracht, daar nog de laatste stappen op Ghanese grond en toen het vliegtuig in. In het vliegtuig hebben we lekker een filmpje gekeken en/of geslapen.

  De vlucht duurde een half uur korter en om half 7 stonden we weer op Schiphol. Daar nog een paar keer ons paspoort laten zien, de koffers ophalen en toen door de deuren naar onze familie en/of vrienden! We werden enthousiast begroet door iedereen en na iedereen nog een keer geknuffeld te hebben gingen we naar huis, of in Remko’s geval op weg naar de volgende vlucht.

  Het waren twee fantastische weken, met al die prachtige mensen. We zullen ze missen!

  Groetjes van Gré en de rest

  Meer van deze reis herbeleven?