Samenwerkvakanties

Reparatie zomerhut

 • Reparatie zomerhut

  Het is al iets meer dan een jaar geleden dat de groep naar Afrika is afgereisd. Toch hebben we weer nieuws! Tijdens ons verblijf in Afrika konden wij genieten van het prachtige Afrikaanse weer. Dat was niet alleen zon en warmte maar ook hebben we een paar dagen lang veel regen gehad. Zoveel zelfs dat enkele leden van onze groep ’s nachts wakker werden van een verfrissende douche. Deze buien zorgden er ook voor dat het dak van de zomerhut zo lek als een mandje is geworden. De zomerhut wordt op het kamp gebruikt als centrale verzamelpunt, dit maakte het natuurlijk extra jammer dat deze niet meer goed gebruikt kon worden.

  Al gauw kwamen we met het idee om te kijken wat wij voor Echoing Hills konden doen. We hebben Nanda en Reüel gevraagd of zij voor ons konden uitzoeken wat de kosten voor reparatie van de kan zijn. Tijdens de reunie van onze groep hebben wij bericht gekregen over de kosten van de reparatie. Wij kwamen erachter dat door uw geweldige steun wij nog genoeg geld over hadden voor de reparatie van het dak!

  Eind juni kregen wij weer een mail van Nanda (Samenwerkvakanties) met daarin allemaal foto’s waarin wij konden zien dat de zomerhut weer gerepareerd is! Op de foto’s kunt u zien hoe de hut was na de regenbuien en hoe de hut er nu bij staat.

  Dit kon gedaan worden door de overweldigende steun die wij van u hebben ontvangen! Wij van het Trynwalden goes Ghana groep willen u dan ook nog een keer hartelijk bedanken voor alle steun die wij gekregen hebben!

  De leden van Trynwalden goes Ghana

  Meer van deze reis beleven?