Samenwerkvakanties

Zondag: kerk en strand

 • Zondag: kerk en strand

  Hoi allemaal!

  Bedankt voor alle leuke reacties gisteren! Reacties zijn van harte welkom, want ze zijn echt super leuk om te lezen! Alles gaat goed hier en we vermaken ons opperbest.

  Vandaag moesten we vroeg van bed. Voor velen van ons was het een kort nachtje! Toen we de gordijnen opendeden, was er een grote verrassing! Jahaaa, de kamers zijn namelijk pal aan het strand! Het was ’s avonds donker toen we aankwamen en we gingen ook meteen slapen. Vanochtend om zeven uur stond het ontbijt voor ons klaar, want we zouden deze morgen naar de kerk hier, een vissersdorpje dichtbij Accra. De weg er naar toe was al een bezienswaardigheid. We keken onze ogen uit, want de kippen, lammetjes, honden en geitjes liepen gewoon over de openbare weg waar de auto’s soms voorbij scheurden. Het was ongeveer 20 minuten lopen, maar het was erg warm. Het geluk is dan nog dat we hier aan de zee zitten en er nog wel een windje waait. Je kon al van verre horen waar de kerk stond, want de muziek kwam ons tegemoet! 🙂

  Wat een sfeer was daar in de kerk, daar kan Trynwâlden wel een voorbeeld aan nemen, want de vrolijkheid straalt er van af! De kerkdienst was ook niet te vergelijken met de onze. We konden merken dat we welkom waren, want we mochten ook naar voren komen om onze dans (“I am free”) weer te doen! Na 2 uur gingen we terug naar het hotel en daarna kregen we uitleg over het programma voor de komende 2 weken.

  Vandaag stond er verder een relaxed dagje op de planning. Eerst hebben we gegeten en daarna zijn we lekker gaan ontspannen op het strand. Wat was het een gezelligheid. We hebben gevolleybald met de Ghanezen, sommigen hebben gewandeld, anderen gedanst en er waren een paar bikkels die zijn gaan zwemmen in de Atlantische Oceaan. Kortom, een super leuk dagje die helaas voorbij was voor we er erg in hadden!

  Doei, doei en heel veel warme groetjes uit Ghana

  PS voor Lolkje Hoekstra: we hebben niet van dat zoete brood 🙂


  Meer van deze reis beleven?