Samenwerkvakanties

Filmpje met foto’s van de Bethel-groep

 • Filmpje met foto’s van de Bethel-groep

  Op YouTube is een filmpje geplaatst met foto’s van de samenwerkvakantie van de Bethel-groep naar Ghana. Je kunt daar reageren, leuk vinden en delen met familie en vrienden.

  In juli 2011 zijn maar liefst 50 enthousiaste mensen, waarvan 9 kinderen, van de Vrije Baptistengemeente Bethel uit Drachten met Samenwerkvakanties naar Ghana gereisd om daar bij het “New Life”-weeshuis liefde en aandacht te geven aan in totaal meer dan 150 kinderen van het weeshuis en verschillende scholen uit de omgeving. Daarnaast heeft het bouwteam meerdere klaslokalen gepleisterd en de muren van het weeshuis opnieuw in de verf gezet.

  Naast het harde werken is er ook volop genoten van de rijke geschiedenis, cultuur en natuur van Ghana. Zo zijn we onder andere naar Elmina Castle, Kakum National Park, de Wli Waterfalls, Tafi Atome Monkey Sanctuary, het arts centre en de lokale markt geweest.

  Het was bijzonder hoe iedereen de eenheid binnen de groep ervaarde en persoonlijk opgebouwd en veranderd terugkeerde naar Nederland. Een reis om nooit weer te vergeten!

  Meer van deze reis herbeleven?