Samenwerkvakanties

Bouwvak

 • Bouwvak

  Zon, zee, strand, beperkt kunnen douchen/handen wassen. Ik, Roy, vind het een heerlijk weekend. Omdat er ergens een lek in een leiding zit, wordt het water hier beschouwd als een soort vloeibaar goud. Daarom wordt de waterpomp maar een aantal keer per dag aangezet, hierdoor kunnen we maar beperkt douchen of handen wassen.

  Afgelopen week hebben we als bouwteam twee ‘keukens’ gemaakt en een kerkgebouw geschilderd. Maandag, dinsdag en woensdag hebben we gewerkt aan de keuken en donderdag hebben we de kerk geschilderd. Deze kerk heet ook Bethel, daarom hebben we boven de ingang BETHEL geschilderd. De mensen van de kerk die er de hele dag bij waren, waren hier ontzettend blij mee!

  Later vanmiddag gaan we alweer naar het laatste hotel, waar we de rest van de week zullen verblijven. We gaan eten bij de Chicken Inn, een normaal modern heerlijk kip-restaurant! (dat zedeni Evert en Mirjam, die er vorig jaar ook zijn geweest)

  Als bouwteam gaan we komende week kasten maken voor een school en als echte kunstenaars de muren van de klaslokalen verven.

  Groetjes voor iedereen en van de hele groep!

  PS: Hiermee is een einde gekomen aan de berichten voor vandaag. In een relaxweekend is het nou eenmaal makkelijker om te schrijven en plaatsen dan in een actieve goede week, maar ook komende week gaan we weer ons best doen om alle ervaringen met jullie te delen. En aan het eind van de week, wanneer we weer terug zijn in Nederland, kunnen we alles alweer persoonlijk vertellen!

  Meer van deze reis herbeleven?