Samenwerkvakanties

Dag 10: kerkdienst, strand, Chicken Inn

 • Dag 10: kerkdienst, strand, Chicken Inn

  Het is nu 20.30u en ik, Marieke, lig hier heerlijk op een 3-persoonsbed (!!) met twee kussens in m’n rug, een fles water en de televisie aan de dag te overdenken. Evert had mij gevraagd om een stukje over vandaag te schrijven en dat wilde ik wel.

  Ik zal bij het begin beginnen. Het was vanochtend voor de meesten onder ons even wennen dat de wekker weer om 7u rinkelde voor een projectdag, want na een relaxed weekendje aan de Atlantische Oceaan waarbij we lekker uit konden slapen waren we even vergeten hoe dat voelt. 9.00u begon de kerkdienst en dit was wederom een bijzonder ervaring. In deze kerk waren ze iets minder uitbundig, maar nog altijd veel meer dan wij Nederlanders gewend zijn. Persoonlijk vond ik het erg leuk om mee te maken. Wij mochten ook hier weer met de hele groep naar voren komen om 2 liederen te zingen. Onder leiding van Esther begonnen we met het bij het vorige project populaire “King Jesus is All”: en daarna onder leiding van Jelina en Liesanne “Oh Happy Day.” De preek was deze keer ook goed te verstaan, door een goed Engels-sprekende voorganger en betere luidsprekers.

  Rond 11.30u reden we in onze oude vertrouwde bus weer richting het Golden Beach Resort om onze koffers in te pakken en nog even een paar uurtjes van ons vrije weekend te genieten! Iedereen deed dit op zijn/haar eigen manier, maar de meesten lagen toch wel op het strand te genieten van de zon, de Atlantische Oceaan, een goed boek en een koud colaatje. Uiteindelijk kwam hier ook weer een eind aan en stapten we in de bus voor de reis naar het laatste hotel in Nungua.

  We zijn onderweg even gestopt bij de Chicken Inn voor ons avondeten. Alsof we uitgehongerd waren, hebben we ook nog een pizza gehad bij de Pizza Inn in hetzelfde gebouw. Met een volle maag/buik kwamen wij dus aan in het hotel. Een prima hotel zoals ook de twee voorgaande hotels. (en door ons dubbele avondeten :-)) Wij zijn door dit relax-weekendje weer helemaal opgeladen, dus kunnen wij vol goede moed de komende 3 projectdagen in!

  Speciale groet aan mijn volgers, dikke tût!

  Marieke

  Wist je dat:

  • Malon gelijk de wc-bril heeft gesloopt in het nieuwe hotel
  • Joukje B. een kakkerlak heeft dood getrapt met haar slipper en die vervolgens weer in haar koffer deed en nu heel bang is dat straks miljoenen baby kakkerlakken in haar koffer zitten
  • het bij het sportteam vaste prik is om na een samenkomst even een potje te ‘regenwormen’
  • Debora verschillende mannen mee naar huis kon nemen?
  • Joukje B. en Heike de grootste chaotische rommelkonten zijn?
  • Marc, als teamleider, in slaap was gevallen voor een team meeting?
  • Robin Brinkman bijna verdronken was in de zee, omdat hij indruk wilde maken op een paar Nederlandse meiden?

  Meer van deze reis beleven?