Samenwerkvakanties

Dag 11: nieuwe week, nieuw project (+ video!)

 • Dag 11: nieuwe week, nieuw project (+ video!)

  Vanmorgen verschenen de meesten weer fris en fruitig aan het ontbijt, nadat we gisteravond goed waren aangekomen bij ‘Hotel Halifax’ in Accra. Hier verblijven we de rest van onze reis.

  Vandaag gingen we opnieuw onze lessen van ‘Hope for Kids’ geven, maar dit keer bij een weeshuis in de buurt van ons hotel. Onderweg naar het weeshuis hebben we ook nog kinderen vam een Compassion-project in de buurt opgepikt. We waren allemaal goed uitgerust van een weekend relaxen aan het strand, dus er werd weer veel van ons verwacht. We hadden al ervaring opgedaan bij ons vorige project, waardoor we nu goed wisten hoe we de lessen moesten geven. Na 2 lessen van een uur was het tijd voor de lunch (altijd een verrassing hier in Ghana). Maar niemand had iets te klagen want we aten heerlijke rijst met een stukje kip. Na de maaltijd stonden er nog 2 lessen van op het programma en er stond ook, net als in de ochtend, nog een uur sport en spel ingepland.

  We hebben een korte video van vandaag gemaakt, om jullie een sfeerimpressie te kunnen geven. Je kunt de video hieronder bekijken of op YouTube.

   

  Nadat alle lessen waren afgerond was het ook alweer 16u geweest en was het dus weer tijd om terug te gaan naar hotel. Om 18u aten we gezamenlijk een broodje en zometeen (19.30u Ghanese-tijd) staat er weer een ‘Team Tijd’ ingepland.

  De dag was weer geslaagd, maar het was vermoeiend. Morgen en overmorgen hebben we weer projectdagen en dan zit vrijdag onze hele reis er alweer op :'(. We genieten allemaal nog steeds ontzettend van wat God ons allemaal laat zien en kijken dan ook uit naar de komende dagen!

  Groetjes van ons allemaal!

  Robin Brinkman

  Meer van deze reis beleven?