Samenwerkvakanties

Dag 3: feest in de kerk en hoog tussen de bomen

 • Dag 3: feest in de kerk en hoog tussen de bomen

  Wauw, wat zijn we op een ongelooflijk mooie plek! Ik, Esther, en volgens mij ook de rest van de groep, geniet enorm van alle momenten. Het begint al met de vroege ochtend, wanneer we gaan ontbijten. Een geweldig concert word bij het ontbijt verzorgd, door een koor van prachtig zingende vogels. En niet een bescheiden concert, nee, vol overgave zingen de vogels, de dag tegemoet.

  Na het ontbijt zijn we in de bus gestapt, op weg naar de kerk die samenwerkt met Compassion. De dienst was echt GEWELDIG. WAUW, wat hebben die mensen een energie en wat stralen ze een passie voor God uit. Ook al verstaan we geen woord van de liederen die ze zingen, je wordt er spontaan blij van. Die vrolijkheid die ze uitstralen, en de dansjes zijn zo aanstekelijk. Je kan bijna niet stil blijven zitten, of nee, dat kan niet. Ook wij als groep mochten twee liederen zingen voor de gemeente. Samen zongen we ‘King Jesus is All’ en ‘Happy Day’. Uit volle borst zongen we dit en de gemeente deed super enthousiast met ons mee! Wat een kick gaf dat. Echt een WAUW-moment.

  Na de lunch zijn we ’s middags naar Kakum National Park geweest, niet ver van ons hotel vandaan. Daar was een looproute boven in de toppen van de bomen met allemaal touwbruggen. Het was super, ook al wiebelde het zo af en toe behoorlijk (dankzij lieve groepsgenoten) op een hoogte van 30 à 40 meter boven de grond. Voor de duidelijkheid; 40 meter is ERRUG hoog! Gelukkig kregen we te horen dat de touwbruggen een gewicht konden houden van maar liefst twee volwassen ‘forest elephants’, dat was een hele opluchting. Maar ooooooh, wat was het mooi vanaf die hoogte. Het was voor sommigen echt een overwinning om op 40 meter hoogte te zijn. Het was de moeite zeker waard, want je kreeg er echt een PRACHTIG uitzicht over ‘The Jungle’ weer voor terug. Dan besef je weer even hoe klein je als mens ook alweer bent, en hoe grote God we hebben. Our God is Greater!

  Liefs en groetjes van Esther, en de rest van de Ghana-groep! Dikke knuffel en zoen aan m’n loverss 🙂

  Meer van deze reis herbeleven?