Samenwerkvakanties

Dag 9: lekker uitrusten in Prampram

 • Dag 9: lekker uitrusten in Prampram

  Dit stukje gaat ook over zaterdag, maar is geschreven door Robin Brinkman.

  Vandaag was het opnieuw een ‘relaxdag’. Maar niet voor iedereen, want voor diegenen die meewilden de oceaan op, ging de wekker al rond 6.30u. De meesten van de groep gingen mee en het was zeker de moeite waard, we gingen met een houten vissersboot die helemaal met de hand was gemaakt! We gingen een aardig eind de oceaan op en de golven knalden n voor n op de boot, dus de boot schommelde behoorlijk, maar dat was juist het mooie ervan. Na de tocht gingen we terug naar het hotel en deed iedereen zijn eigen ding, sommigen gingen slapen op het strand of in bed.

  Nadat we de lunch achter de kiezen hadden was het weer tijd voor een volleybaltoernooi! Het ging er weer fanatiek aan toe en iedereen deed zijn uiterste best. Na het toernooi was iedereen toe aan een verfrissende douche, omdat de meesten flink onder het zand zaten. Daarna stond het avondeten klaar en aten we heerlijke pannenkoeken, iedereen had honger van het volleyballen dus de pannenkoeken werden makkelijk naar binnen gewerkt. Om 19.30u stond er weer een conferentieavond op het programma en toen we uiteen gingen in de kleine groepen hadden we het over de positieve en de negatieve eigenschappen van jezelf. We kwamen er achter dat iedereen het makkelijker vond om negatieve eigenschappen op te noemen dan de positieve. Na goede gesprekken gehad te hebben, was de avond alweer voorbij en gingen we slapen.

  Iedereen moet nu nog even de rust pakken die we kunnen pakken, want er staan ons nog 3 zware, maar hele mooie projectdagen te wachten. We gaan bij een weeshuis de kinderen leren over God en Jezus door middel van hetzelfde ‘Hope for Kids’-programma als vorige week bij het Compassion-project. Ook nu komen er weer kinderen van een Compassion-project uit de buurt van het weeshuis. We zien uit naar de projectdagen en hopen er zelf ook weer veel van te leren!

  Meer van deze reis herbeleven?