Samenwerkvakanties

Leeuwtjes en vuur

 • Leeuwtjes en vuur

  Lieve mensen van het thuisfront,

  Daar zijn we weer met een kersvers reisverslag. Onze dag begon alweer rond 7.30u met het ontbijt en we liepen rond 8.30u richting het project waar we wederom hartelijk werden ontvangen.

  Het thema van deze dag was Daniël in de leeuwenkuil. By the way: lieve Daniël van Bekkum, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dikke kus van je zus Deborah 😘😉

  Nu weer terug naar onze dag. We leerden de kinderen door middel van zang, dans en knutselen meer over het bijbelverhaal. De bijbeltekst van vandaag was Daniël 6:11. Ook hebben we vandaag het dansje “Skiing in the snow” gedaan, met natuurlijk onze vaste dansleraar Evert — die hierdoor nu helaas wel z’n stem kwijt is. Van al dat dansen kregen we natuurlijk trek en gelukkig stond er een heerlijk maaltijd fried rice voor ons klaar, dat proefde naar de Nederlandse nasi. De kokkinnen waren daarom ook erg trots toen een aantal voor de tweede of derde keer opschepten.

  Toen we weer bij de accommodatie aankwamen nam iedereen een rust moment. De één deed dit door in de zee te springen en de ander las een boek.

  Voor het eten vroeg Nanda of wij mee wilde lopen om fruit en drinken te halen. Toen we meeliepen zagen we een man met een groot mes die kokosnoten voor ons aan het open slaan was. Aaah, vandaar dat sommigen van ons een man in een palmboom hadden zien klimmen. Dit verklaarde alles. De kokosnoten hebben we opgedronken. Voor de één smaakte het beter dan voor de ander (het smaakt in ieder geval niet naar Bounty 😉).

  Na het avondeten lazen we gezamenlijk jullie reacties. Dit is een hoogtepunt van de dag. Dank jullie wel voor alle leuke reacties. Dit geeft voor de laatste dagen een boost voor de groep. Vanavond gaan we genieten van een kampvuur aan zee.

  Speciale groeten aan de families van Evita en Deborah en de rest van de groep

  PS: Dikke kus aan Wesley van Deborah😘

  PPS: Lieve familie en beppe, vanuit Afrika denken we aan elkaar nu we anders heit en pakes 80e verjaardag zouden hebben gevierd. Heel veel knuffels en liefs van de Kuikentjes

  PPPS: Lieve, lieve, lieve Aron en Joanne, wat een ontzettend fijn berichtje om te lezen. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Wat een grote verrassing, deze had ik nog niet zien aankomen. Gelukkig is alles goed en ik ben heeeeeeeeel benieuwd naar lieve Febe en jullie verhalen. Stiekem heb ik nu dus wel zin om naar huis te gaan haha. Geniet van jullie nieuwe gezin. Dikke kus en knuffels van Ruth

  PPPPS: wist je dat…

  • we elke avond aan het deeten zijn?
  • familie Kuiken een inburgeringscursus heeft gehad waarbij ze Afrikaanse kleding aankregen?
  • Sanne haar t-shirt gewassen werd op het project, omdat zo’n lief klein meisje over haar shirt had geplast?
  • we Ghanese mannen de Friese taal leren? Oant moarn!

  Meer van deze reis herbeleven?