Bethel naar Ghana op samenwerkvakantie

Van 6 tot en met 20 augustus 2019 reist een groep van VBG Bethel naar Ghana (West-Afrika) voor een onvergetelijke samenwerkvakantie. Behalve het delen van het evangelie door een programma voor de kinderen, zal er ook een keuken gebouwd gaan worden. Daardoor hoeft er niet langer elke week in de open lucht onder een boom voor meer dan 100 kinderen gekookt te worden.

Wil je dat óók het dak van deze keuken financieel mogelijk wordt? Je kunt bijdragen door een gift over te maken naar NL80 RABO 0133 3237 57 t.n.v. Bethel te Drachten o.v.v. ‘Gift Ghana 48730’ (deze gift is aftrekbaar). Iedere donatie wordt 100% besteed aan de keuken. Hartelijk dank!

Volg de reisverslagen per e-mail

Schrijf je hieronder in om de reisverslagen als eerste in je inbox te ontvangen en reis met ons mee!

2 reacties op “Bethel naar Ghana op samenwerkvakantie

  • Sjouke en Martha Geertsma

    Wens jullie daar een geweldige levens ervaring toe, de bescherming van God de Vader toe tijdens de vluchten en jullie verblijf, werken daar! Wij leven en bidden voor jullie! Evert en Gerbrich jullie zijn twee toppers voor het jeugdwerk van de Bethelkerk heb diepe bewondering en respect voor jullie beide en jullie gezin! 😘 LIEVE groet van ons beide Sjouke en Martha Geertsma

  • Dieuwke en Femke

    Wij bidden dat jullie missie slaagt. God zegene jullie allen. Weet dat we voor jullie bidden.
    En Mike.. Femke mist je nu al. “Het is saai zonder jou”, zegt ze.

Reacties zijn gesloten