Samenwerkvakanties

Een lange reis maar we zijn er en weinig tot geen WiFi is moeilijk…

 • Een lange reis maar we zijn er en weinig tot geen WiFi is moeilijk…

  Na een lange reis van 31 uren zijn we aangekomen bij onze plek van bestemming. Wat een reis! Wat waren we blij dat we er waren, even opfrissen en toen op bed, heerlijk! Vanochtend om 11 uur ontbijt en teamtime. We zijn vanmiddag na de lunch met 2 jeeps naar het strand gegaan, wat super mooi! Heerlijk gezwommen en een heerlijk windje. Vanavond staat er pizza op het menu, daarna lekker douchen en maar op bed! Iedereen moet even aan de tijd en het klimaat wennen hier. We hebben geen WiFi in het huis dus zoeken we af en toe eens even iets op zodat we toch kunnen internetten! Fijne avond en tot de volgende update!

  Op zondag hebben wij een eigen dienst op het strand met bbq. En dan is iedereen voldoende uitgerust en opgeladen om de komende week flink aan de slag te gaan bij de verschillende projecten.

  Vanwege weinig internet zijn wij inmiddels alweer maandag en zijn wij nu onderweg naar het project en de bouwplek. Op zondag hebben wij nog mogen genieten van de zon, oceaan en strand op een plek die je alleen op de bounty reclames ziet. Deze dag was er ook veel teambuilding en een dienst met als thema: onderlinge liefde. Het was goed!

  Wist je dat…..

  • er af en toe kikkers uit de toiletpot springen en dat er ook al redelijk wat kakkerlakken zijn gesignaleerd?
  • de koffer van Evert nog in Lissabon staat?
  • Naniene veel praat en huilt in de nacht en daar zelf niets van weet?
  • als er internet is het hele netwerk direct plat ligt door die Nederlanders
  • sommige deelnemers geboren zijn met de mobiel in hun handen (om overal foto’s van te maken)?

  Meer van deze reis herbeleven?