Samenwerkvakanties

Hello from the other side of the world!

 • Hello from the other side of the world!

  Om 07.00 uur ging de wekker en om 07.30 uur konden we aanschuiven aan de ontbijttafel.
  En eindelijk was het vandaag zo ver; de bazar waarvoor het hele dorp werd uitgenodigd. Vanuit Nederland had iedereen een 2e koffer vol met (kinder)kleding meegenomen, wat voor een lage prijs verkocht werd aan de lokale bevolking.

  Om 09.00 uur, Braziliaanse tijd, waren we weer bij Rancho Rustico, wat inmiddels voelt als ons thuis. ❤
  Een deel van de groep ging poffertjes bakken, er werd een tafel omgetoverd tot ware beautytafel met nagellak, schmink en de mogelijkheid om je haar te laten doen. Inmiddels waren de mannen bezig om een tafel gereed te maken voor het figuurzagen. Uiteraard moest ook alle (kinder)kleding die iedereen meegenomen had gesorteerd worden.

  Om 12.30 uur was het tijd voor de lunch. Dit wordt geleverd in een mooie aluminium bakje. Rijst, bonen, wortel, rode biet, spaghetti, kipfilet en biefstuk; alles is mogelijk.

  Om 13.30 uur begonnen Evert, Jan, Frank en Patricia met het ophalen van de mensen. Wat een gezellige drukte was het! Er werd genoten van poffertjes, een saté spiesje en een glaasje fris. Uiteraard hebben we ons ook weer even van onze gekke kant laten zien door ‘If I were not up on a stage’ op te voeren. (foto’s en filmpjes volgen nog!) Daarna werd er nog door een aantal het dramastuk ‘Everything’ opgevoerd. Een bijzonder indrukwekkend stuk.

  Om 17.00 uur was het tijd om afscheid te nemen van alle lieve kinderen en ouders. Daarbij zijn de nodige tranen gevallen. Juist omdat je weet uit wat voor – vaak schrijnende – situatie zij komen en waar ze weer terug naar toe gaan. Terwijl wij weer thuis in de luxe terecht komen. Na het afscheid hebben we de boel met elkaar opgeruimd.
  Om 17.30 uur zijn we naar de shopping mall gereden waar de WiFi weer overuren heeft gedraaid 😜 en waar we de rest van onze inkopen hebben gedaan! ’s Avonds hadden we onze laatste teamtijd en hebben we de afgelopen weken geëvalueerd. In 2 groepen hebben we bemoedigingen voor elkaar opgeschreven.

  Wat hebben wij een ontzettend bijzondere weken met elkaar gehad! We hebben met elkaar gelachen en gehuild en wat zullen we elkaar straks missen!

  Brasil 2016: je was fantastisch! ❤🇧🇷

  Hele dikke kus voor al onze achterblijvers in Nederland,

  Monique en Laura

  Meer van deze reis herbeleven?